Politica de retur

Dreptul de returnarea marfa

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, CLIENTUL are dreptul de a se retrage din achiziție fără nicio sancțiune și fără a preciza motivul, în termenul de 14 zile de la data primirii produselor. Prin urmare, clientul se va retrage din contractul de cumpărare până la 14 zile. după ziua primirii produselor achiziționate online. CLIENTUL care dorește să își exercite dreptul de retragere trebuie să îl raporteze la BIANCO SIMONE  prin declarație explicită. Această declarație poate fi trimisă prin intermediul recomandata A.R. (Adresa: Bianco Simone, calea Radnei 298, Arad) sau prin trimiterea acesteia la adresa de e-mail info@biancosimone.ro; motivul de retragere din contract trebuie să fie scris în mod explicit pe declarație.

Dreptul de returnarea marfa

ÎN TERMEN DE 14 ZILE DE LA PRIMIREA MĂRFURILOR

Completați formularul pe care îl găsiți pe această pagină și trimiteți-l prin recomandata AR la ” Adresa: “Bianco Simone, calea Radnei 298, Arad ” sau prin e-mail la info@biancosimone.ro

Descărcați formularul de aici

RETURNAREA MĂRFURILOR

Mărfurile vor trebui returnate intacte, în ambalajul original și complete în toate părțile sale.

Marfa trebuie trimisă înapoi la BIANCO SIMONE, Calea Radnei 298, Arad

Costurile directe ale returnării produselor sunt suportate de CLIENT.

RAMBURSAREA BANILOR

Bianco Simone  va rambursa valoarea produselor  în termen de maximum 14 zile, inclusiv orice costuri de transport (costurile de returnare sunt plătite de CLIENT).
În special, astfel se prevede la art. 56 alin.3 din 206/2005, modificat prin 21/2014, BIANCO SIMONE poate suspenda restituirea până la primirea bunurilor sau până când CLIENTUL va demonstra că a restituit bunurile către.